MIKÄ ON HIMASSA?

Himassa on paikka, jossa mielikuvitus saa lentää ja hulluimmatkin ideat toteutetaan! Himassa tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän tyylin ystäville helppoja tee-se-itse ideoita freesillä otteella. Täällä saa inspiroitua, täältä saa poimia ideoita, täällä saa kysyä ja täällä saa mokata. HIMASSA saa siis toteuttaa itseään ja ruokkia luovaa nälkäänsä!

Vaikka DIY-ideat näyttelevätkin Himassa selkeästi yhtä pääroolia, jaetaan täällä myös loistavia asumisen ratkaisuja ja vinkkejä kodin toimivuuteen. Niin pieniä kuin suuriakin. Sillä mikään ei ole kiehtovampaa, kuin löytää juuri ne parhaat ideat ja ratkaisut, joiden myötä arjesta tulee piirun verran toimivampaa. Asuminen on niin paljon muutakin kuin vain sisustusta ja kodin tyyliä. Se on ennenkaikkea sitä toiminnallisuutta, eli arkea helpottavia ratkaisuja.

Ei täällä(kään) varmasti kaikki kerralla nappiin mene. Mutta sitähän elämä on - kokeilua ja sitä kautta parhaiden ratkaisujen löytämistä. Himassa testaa ja kokeilee rennolla otteella - ja tarjoilee sitten ne parhaimmat ideat sinun käyttöösi.

Eli moi ja tervetuloa. Nyt olet HIMASSA. ♥

Miten kaikki alkoi ja miten tämä ideapankiksi tarkoitettu sivusto sai alkunsa? 
Lue tämä, niin tiedät vastauksen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig