4. tammikuuta 2017

TAMMIKUUN TEEMA: KODIN JÄRJESTYS

Uusi vuosi ja uusi teema. Ihana joulunaika ja vuodenvaihde on nyt vietetty ja on aika kääntää katseet kohti uutta alkanutta vuotta 2017!Tammikuussa HIMASSA käsitellään aiheita kodin järjestys -teeman ympärillä. Vaikka Konmari ja kaikenlainen materiaalista luopuminen on tällä hetkellä kovin ajankohtaista, on jokaisessa kodissa silti asioita, joista vain ei voi luopua. Tällaisia on esimerkiksi kengät, vaatteet, hygieniatarvikkeet ja pesuaineet. Listaan voisi lisätä rutkasti lisääkin erilaista tavaraa, joka kaipaa kodissa oman paikan. 

Tässä kuussa ideoidaan siis käteviä säilytysratkaisuja - myös pari suurempaa. Lisäksi teemme ainakin muutaman pienemmän tee-se-itse-projektin, jotka liittyvät kuukauden teemaan. Ensimmäinen pieni DIY-idea julkaistaankin jo heti viikonloppuna, joten kannattaa tulla käymään HIMASSA viimeistään silloin ideavarkaissa ;).

Kodin järjestykseen liittyen HIMASSA fabcebook -sivuilla käynnistyy piakkoin arvonta, joten sinnekin kannattaa hypätä mukaan, jos vielä et sinne ole löytänyt. Tästä pääset himailijoiden fb-yhteisöön >> klik.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig