23. joulukuuta 2016

LUUKKU 23: VIIMEHETKEN LAHJAIDEA PUOLISOLLE

Tänään vinkkaamme vielä yhden superedullisen, hauskan ja nopean lahjaidean, joka sopii annettavaksi vaikkapa puolisolle. Ehdit hyvin tekemään tämän vielä tänäiltana (tai vaikka aattoaamuna). Lupaan, että tämä nostaa hymyn lahjansaajan huulille :)Mikä sitten on hyvä lahja puolisolle? Yhdessä tekeminen, ehdottomasti. Puolisoiden yhteinen aika on mielettömän tärkeää, mutta siitä huolimatta se tuppaa unohtumaan helposti arjen keskellä. Mitä jos antaisitkin tänä vuonna lahjaksi mukavan leffahetken välipäivien aikana käytettäväksi, jonka paketoit hauskasti ja lisäät mukaan käsinkirjoitetun kortin?

Tässä ideassa paperin sisään käärittiin popparipussi, josta nokkelimmat toki jo idean (ilman korttiakin) arvaavat! Korttiin voit kuitenkin varmuudeksi kirjoittaa mistä oikein on kyse ja lisätä mukaan vaikkapa päivämäärä- ja leffaehdotuksia. 

"Kotisohva ja viltti. 
Sinä ja minä.
Poppareita ja hyvä leffa.
Käytettävä ennen vuodenvaihdetta."

Yksi pussi mahtuu täydellisesti A4 kokoisen paperin sisään ja päälle voit halutessasi laittaa vaikka koristepaperia boordin tapaan. Solmi päälle vielä havunneulasista tehdyt tasselit lahjanarun korvaajaksi, niin persoonallinen lahja on taattu myös paketoinnin suhteen. 


Voit tottakai varioida tekstin haluamallasi tavalla, ja vaikka antaa tämän lahjan siskolle, veljelle taikka ystävälle. Uskon, että tällainen lahja lämmittää sekä saajan, että antajan mieltä. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig