20. joulukuuta 2016

LUUKKU 20: DIY.FI ON AVATTU

Tämän päivän luukusta paljastuu hieno uutinen ja linkkivinkki! Uusi yhteisö diy.fi on nyt nähnyt päivänvalon ja HIMASSA on päässyt testaamaan saittia ensimmäisten joukossa. Vaikka elämämme jouluviikon alkua, oli tästä yhteisöstä pakko vinkata jo ensi vuottakin silmälläpitäen. 

Mikä sitten on diy.fi? Kuvailisin uutta sivustoa tee-se-itse ihmisten sähköiseksi leikekirjaksi/ideapankiksi. Tänne jokainen voi lisätä omia ideoitaan ja toteutuksiaan talteen niin itselleen, kuin muidenkin iloksi. Tällä hetkellä nousussa on (yllätys yllätys) jouluideat! Kaikki kotiin liittyvät jutut on myös tottakai pinnalla vuodenajasta riippumatta. Vertaisin tätä myös Pinterestiin. Sillä erotuksella, että teemat ja ideat liikkuvat vain DIY-ideoiden ympärillä. Ja toki myös sillä että kyseessä on täysin suomalainen palvelu. Tarve uudelle yhteisölle syntyi, kun Tee se itse -Vinkit ja ideat Facebook-ryhmä kasvoi niin suureksi, että seinälle ei millään voitu lisätä enää kuvia niin paljon (kuin niitä ryhmän jäseniltä tuli yksityisviesteinä). Koska kyseessä on täysin uusi sivusto, on varmasti myös paljon asioita, jotka tulevat kehittymään tässä matkan varrella. Parasta onkin se, että yhteisön takana on ketterä organisaatio, joka pystyy reagoimaan muutoksiin ja toiveisiin nopeastikin. 

Nyt sitten ei muuta kuin tallentamaan kaikki omat kivat DIY-ideat tuonne ja mikä parasta; jos haluat vain inspiroitua ja hakea ideoita - sekin onnistuu!

HIMASSA-ideoita ja profiilia pääset seuraamaan diy.fi sivustolle suoraan tästä linkistä.

2 kommenttia

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig