1. joulukuuta 2016

LUUKKU 1: MINIMALISTINEN JOULUKORTTI

Se on torstai, ensimmäinen päivä joulukuuta! Ja sehän tarkoittaa samalla sitä, että tästä hetkestä eteenpäin aina jouluun saakka HIMASSA avataan joka päivä uusi luukku! Paljon hauskoja ja helppoja ideoita tulossa.

Aloitamme hyvin simppelillä kortti-idealla, joka sopii loistavasti iltaan ennen viimeistä postituspäivää. Ihan totta! Niin helppo ja nopea tämä todellakin on!


Tulosta haluamasi lyhyt joulutervehdys ohuelle kartongille (yhdestä A4 kokoisesta saat joko 4 suorakulman mallista, taikka 6 vähän pienempää neliön ja kuusen mallista korttia). Samaa ideaa voi käyttää myös pakettikorttina!

VINKKI! Jos haluat lisätä hieman persoonaa, kirjoita käsin (tulostetun tervehdyksen alle) hyvän joulun toivototus ja ripusta juuttinaru roikkumaan kolmion mallisen kortin yläosasta. Näin kortin saaja voi käyttää tervehdystä myös kuusenkoristeena!


4 kommenttia

 1. Ihana idea! Pienillä jutuilla voi olla (ja onkin) iso merkitys ♥

  Kiitos joulukalenterista, jään innolla seuraamaan tulevia luukkuja. Ihanaa joulukuuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Pienet jutut ovat usein juuri niitä, joilla on iso merkitys. Niin korteissa, kuin elämässä ylipäänsä <3. Todella mukava kuulla, että jäät seurailemaan tulevia ideoita :)

   Poista
 2. Kiitos paljon tästä ideasta!! Onnistuin sopivasti joulukuun ensimmäisenä iltana murtamaan ranteeni, ja satuttamaan toisenkin, joten monimutkaiset kortti-ideani lensivät samantien romukoppaan. tällaisen kuitenkin saa varmasti tehtyä yksikätisenäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmin paikka! Toivottavasti saat käden pian kuntoon. Siihen saakka toivotan hyviä vointeja <3

   Mahtavaa, että pidit ideasta - ja erityisesti tietysti nyt kun sille on selvästi tilausta käden vuoksi :)

   Poista

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig