16. joulukuuta 2016

LUUKKU 16: DIY VANERIKUUSET

HIMASSA on perinteisesti kaikki kuusenkoristeet joko itse tehtyjä, taikka alkuperäisestä omanlaiseksi tuunattuja. Tämän päivän DIY-ideana onkin yllätys yllätys; kuusenkoristeet!

Pieniä kulmikkaita paloja löytyi tällä kertaa hukkapalana, jotka jääneet yli jostakin aiemmasta projektista. Voit yhtä hyvin tiedustella pieniä jämäpaloja lähimmästä rautakaupastasi taikka puupajalta. Usein tällaiset pienet palaset heitetään menemään, joten niitä aneetaan ihan mieluusti käyttöön jollekin, jos ne vain kelpaavat.


Voit muotoilla palasista juuri haluamasi näköiset tai kokoiset ja koristella vielä vaikkapa akryylimaalilla päälle. Eikä tosiaan haittaa, vaikka palaset eivät nyt ihan kuusia muistuttaisikaan, oma taiteellinen näkemys vain kunniaan. Erilaiset graafiset kuviot ovat ihan yhtä hyviä kuin täydellinen kolmio. Kun olet saanut palaset haluamaasi muotoon, poraa pieni reikä yläosaan ja kiinnitä siihen ripustusnaru.

Nämä ohuesta vanerista valmistetut koristeet on myös siitä käteviä, että ovat hyvin kevyitä. Näinollen myös huonekuusen oksat jaksavat niitä kannatella.

Vinkki! Jos juuri nyt rautakauppaan ei ole asiaa - korvaa vaneri vahvalla kartongilla. 

Katso myös >> LUUKKU 10: DIY KUUSENKORISTEET PUUPALLOISTA

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig