2. marraskuuta 2016

NÄIN NAVIGOIT HIMASSA

Saatoit tulla sivuille jonkun linkin kautta. Saatoit myös ohjautua tänne jostakin sosiaalisen median kanavasta taikka hakukoneen saattelemana etsiessäsi jotakin. On varmasti paikallaan käydä muutamia perusjuttuja läpi, miten sivusto toimii ja mistä löydät etsimäsi.
Logon alta löytyy kolme viivaa, joiden päällä klikkaamalla saat valikon auki. Valikosta löydät perusjuttuja, kuten tietoa sivustosta ja kuukauden teemoista. Artikkelit saat auki viemällä hiiren kuvan päälle, jolloin siihen ilmestyy myös otsikko. Mobiilissa artikkelit tulevat ruutujen sijaan allekkain listauksena.


Sivun alalaidasta löytyy hakutoimintoja helpottavia suoria linkkejä, sekä tottakai myös haku-laatikko, johon voit kirjoittaa haluamasi hakusanan. Inspiroidu aiheittain laatikon alta löytyy aina ajankohtaisia aiheita (joulun alla joulujuttuja, ja esimerkiksi tammikuussa kodin järjestys). Klikkaamalla haluamaasi aihetta, saat kaikki sen teeman alla olevat tekstit ruudullesi. Mobiililaitteissa on riisutumpi versio, jossa näitä toimintoja ei ole saatavilla. Voit klikata tarvittaessa mobiililaitteissa sivun alalaidasta kohdan ´Näytä selainversio´, jolloin saat hakukentän näkyville.
Kunkin artikkelin lopussa on sosiaalisen median jakopainikkeet. Jos ilahduit nerokkaasta DIY-ideasta tai inspiroiduit kauniista kuvista, olisi fantastista jos haluaisit jakaa sen ystävillesikin! Mikäli artikkeli herätti ajatuksia, kysymyksiä tai haluat vain sanoa moi, voit käyttää siihen kommenttilaatikkoa. Ei haittaa, vaikket ole kirjautuneena mihinkään googlen -tarjoamiin tileihin. Kommentoida voi myös anonyyminä.

Aivan sivun alalaidassa pyörii Instagram -kuvavirta. Siihen päivittyy jatkuvasti jaettuja kuvia. Himassa on myös varsin sosiaalinen, ja toimimme kaikissa some-kanavissa nimellä @himassa.fi (Facebook sivuille pääset tästä ja Instagramiin tästä).

Jos haluat kuulla uusista jutuista ja ideoista ensimmäisten joukossa, suosittelen liittymään ainakin tuonne Facebook -ryhmään. Siellä on tosi mukava ja innostava porukka jo nyt kasassa, joten jaetaan iloa ja inspiraatiota siellä myös puolin ja toisin!

2 kommenttia

  1. Tää on niiiin ihana sivusto ja varmasti tulee poikettua useesti! <3 Kivoja ideoita jo nyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parasta kuulla! Toivottavasti ideoista on iloa ja inspiraatiota jatkossakin :)

      Poista

Himassa sivusto elää vuorovaikutuksesta. Huippua, että osallistut keskusteluun ja ideointiin!

© himassa | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig